Prijslijst Arrangementen

Prijslijst Arrangementen

Van te voren exact weten waar u aan toe bent wanneer u een feestje wilt geven ? Maak dan een keuze uit één van onze All Inclusive Arrangementen. U betaald een vast bedrag per persoon en binnen de met u afgesproken tijden en type arrangement mag men onbeperkt drinken en serveren wij ieder uur een bittergarnituur. Ook voor kinderfeestjes hebben wij een perfect arrangement.

Bijzonderheden :
Voor alle onderstaande arrangementen geldt dat wij deze aanbieden voor groepen van 25 personen of meer. Bij de Kinderfeestjes wordt er een toeslag berekend indien u minder dan 25 kinderen heeft.

Het is niet toegestaan eigen dranken mee te nemen. Indien u een eigen cateraar wilt laten komen dan kan dit enkel en alleen maar in overleg met de beheerders van Dorpshuis Ilpendam. Belangrijk om te vermelden aan uw cateraar is dan wel dat er geen gebruik kan worden gemaakt van onze keuken. Uw cateraar moet de gerechten warm aan kunnen leveren en warm kunnen houden. Indien beschikbaar kan er warmhoud-apparatuur bij ons worden gehuurd.

Prijslijst Arrangementen

Basis Arrangement

DAB01 - All Inclusive Arrangement Basis

€ 27,50 per persoon
U gasten mogen 4 uur lang onbeperkt de volgende dranken bestellen; Koffie, Thee, Frisdranken, Vruchtensappen, Waters, Wijn en Bier. Schaaltjes met Nootjes op tafel. Binnen dit arrangement serveren wij 3 rondjes bittergarnituur [Afwisselend Warm en Koud] Minimaal aantal personen = 25 In dit arrangement is de zaalhuur inbegrepen!

DAB02 - All Inclusive Arrangement Basis Extra Uur

€ 7,00 per persoon per uur of deel daarvan
Wilt u langer feest vieren of loopt uw feestje uit. Binnen deze extra tijd mogen uw gasten onbeperkt de volgende dranken bestellen; Koffie, Thee, Frisdranken, Vruchtensappen, Waters, Wijn en Bier. Schaaltjes met Nootjes op tafel. Per uur serveren wij 1 rondje bittergarnituur [Afwisselend Warm en Koud] Minimaal aantal personen = 25

Uitgebreid Arrangement

DAU01 - All Inclusive Arrangement Uitgebreid

€ 35,00 per persoon
Per uitgenodigde gast ontvangt u van ons 10 muntjes. Ieder besteld drankje = 1 muntje, een mixdrank is 2 muntjes. Wij zetten bij aanvang van uw event schaaltjes met nootjes op tafel. Binnen dit arrangement serveren wij 3 rondjes bittergarnituur [In overleg Warm en/of Koud] Minimaal aantal personen = 25 In dit arrangement is de zaalhuur inbegrepen!

DAU02 - All Inclusive Arrangement Uitgebreid 1 uur extra

Zie tabel zaalhuur op onze Website
Wilt u het arrangement DAU01 uitbreiden met extra uren ? Dat kan. De tarieven welke wij daarvoor hanteren zijn terug te vinden op de bladzijde zaalhuur. Vanzelfsprekend kunt u altijd EXTRA muntjes buiten het arrangement om aanschaffen.

Aankoop [Extra] Munten | Maatwerk Met Muntjes

Extra Munten bij de uitgebreide Arrangementen DAU01 en DAU02

€ 3,00 per munt
Heeft u aan het aantal munten binnen het arrangement niet voldoende dan kunt u extra munten bijkopen. Enkel en alleen niet gebruikte extra munten welke u inlevert verrekenen wij in het eindbedrag. U krijgt hier de aankoopprijs voor terug. Dit geldt dus niet voor de munten welke zijn verstrekt binnen het arrangement.

Munten bij Event met gedeelde kosten

€ 3,00 per munt excl. zaalhuur
U kunt ook de keuze maken zaalhuur te betalen en iedere gast bij aankomst een vastgesteld aantal muntjes te verstrekken. Zijn deze muntjes op dan zijn de kosten voor deze gast verder voor eigen rekening. Uit onze ervaring is gebleken dat dit vooral voor jongeren een mooie optie om een feestje buitenshuis te geven en de kosten in de hand te houden. Wij gaan graag met u in gesprek om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Kinderfeestje

KAB01 - 3 Uur Kidsfuif

€ 7,50 per kind
In dit arrangement mogen uw kinderen 3 uur onbeperkt alle dranken uit het alcoholvrije segment bestellen/drinken. Wij serveren 2 rondjes bittergarnituur of als u dit liever heeft in plaats van de bittergarnituur een zakje chips of snoep. Eindtijd uiterlijk 18:00 uur ! Indien er minder dan 20 kinderen komen, betaald u een toeslag voor inzet personeel en zaalhuur. Deze toeslag bedraagt voor een periode van 3 uur € 45,00 In dit arrangement is de zaalhuur voor de Foyer inbegrepen. Voor gebruikmaking van extra zalen wordt een meerprijs in rekening gebracht.

KAB02 - 3 Uur Kidsfuif met Snack

€ 10,00 per kind
In dit arrangement mogen uw kinderen 3 uur onbeperkt alle dranken uit het alcoholvrije segment bestellen/drinken. Wij serveren 2 rondjes bittergarnituur of als u dit liever heeft in plaats van de bittergarnituur een zakje chips of snoep. Eindtijd uiterlijk 18:00 uur ! Bij dit arrangement sluiten we het feestje af met een snack. Ze mogen kiezen uit een frikandel, kaassouflé, kipcorn of kroket. Indien er minder dan 25 kinderen komen, betaald u een toeslag voor inzet personeel en zaalhuur. Deze toeslag bedraagt voor een periode van 3 uur € 45,00 In dit arrangement is de zaalhuur voor de Foyer inbegrepen. Voor gebruikmaking van extra zalen wordt een meerprijs in rekening gebracht.

In Ilpendam is het nu: