• Op zaterdag 28 oktober kun je - als je niet ouder bent dan 12 jaar - gezellig komen griezelen tijdens de Halloween Griezelparty in Dorpshuis Ilpendam. Durf je (nog) niet alleen dan mag je gerust een volwassene meenemen.

  De entree bedraagt € 2,50. Daarvoor krijg je een hapje, een drankje en de kinderen gaan altijd met een kadootje naar huis. We draaien muziek rond het thema Halloween en doen leuke spelletjes.

  Let op... onze ervaring is dat de allerkleinsten de aankleding soms

  ...
 • Op zondag 6 november geeft Ilpendams Fanfare een koffieconcert. Onder het genot van een kop koffie [of wat anders] kunt u genieten van een licht repertoire aan muziek uitgevoerd door het Opleidingsorkest en het Groot Orkest van Ilpendams Fanfare.

  Op het programma staan onder andere een medley van de langst lopende musical "Soldaat van Oranje", een uitvoering van "Despocito" welke recent een zomerhit was, en nog heel veel meer.

  Kortom, een mooie gelegenheid om thuis de kachel

  ...
 • Klanten die regelmatig gebruik maken van Homerr als verzendservice zijn meestal al op de hoogte. Maar voor een ieder die overweegt Homerr te gebruiken als verzendmethode is het belangrijk om te weten dat wij het contract met Homerr hebben beëindigd. Dit betekent dat er na 6 juli 2022 geen pakketjes meer worden aangeleverd. Pakketjes welke nog bij ons liggen kunnen tot en met 13 juli 2022 worden opgehaald.

  Op 14 juli 2022 worden de overgebleven pakketjes bij ons opgehaald en

  ...
 • Op zondag 29 mei strijden lokale teams in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 12 jaar om de hoofdprijs in de Kapla Bouwwedstrijd. Dit event wordt voor het eerst georganiseerd naar een idee van James Dahlhaus, leerling van Brede School De Grote Grutto uit Ilpendam.

  De teams werken aan minimaal 2 bouwopdrachten welke worden beoordeelt door de organisator en 2 andere juryleden. Iedere deelnemer gaat met een leuke prijs naar huis.

  Vanzelfsprekend bent u welkom om te komen

  ...
 • Het is bijna zover !! Zaterdag 12 maart Swinging Saturday met Yves Berendse, John Keijer en DJ Eric Riga in Dorpshuis Ilpendam. Deuren gaan open om 20:00 uur en om 02:00 uur moet de zaal weer leeg zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Debby Geerlings door een WhatsApp te sturen naar 0650864699.

In Ilpendam is het nu: