Reserveer hier je tickets voor onze Events !!

Dorpshuis Ilpendam heeft zoals alle horecabedrijven en buurthuizen te maken met steeds wisselende Corona Regelgeving. Wij kennen het aantal beschikbare plaatsen toe gebaseerd op de maximale capaciteit binnen de actuele regelgeving en/of onze vergunning. Mocht de regelgeving wijzigen dan passen we de tijden en/of het aantal reserveringen aan of kan het zelfs voorkomen dat we een event moeten annuleren.

Onderstaand zijn alle evenementen te vinden welke we in onze agenda hebben staan en georganiseerd worden door, of in samenwerking met, Dorpshuis Ilpendam.
Mochten daar kosten aan verbonden zijn dan wordt dat ook aangegeven.

U selecteert een event en klikt vervolgens op de button : Reserveer je ticket(s)

In het vervolgscherm vult alle gegevens volledig in en klikt op "Bevestig". U krijgt dan een scherm te zien waarin u de ingevulde gegevens nogmaals kunt controleren. Zijn de gegevens correct klik dan nogmaals op "Bevestig".

Wij checken meermalen per dag de binnengekomen reserveringen. Is het een kosteloze reservering dan ontvangt u - na goedkeuring onzerzijds - een bevestigingsmail met een downloadlink van uw ticket(s). Als er kosten aan een event zijn verbonden ontvangt u bevestiging en daarin de mogelijkheden tot betaling.

Reserveert u liever telefonisch of wilt u meer informatie over een event?
Bel dan tussen 9 uur 's morgens en 21 uur 's avonds 020 436 1972.
Dat kan 7 dagen per week.

Ronald en Ingrid van Delden
Dorpshuis Ilpendam

Reserveer uw tickets

In Ilpendam is het nu: