Horecagedeelte t/m zondag 31 mei 2020 gesloten

Om verspeiding van het Coronavirus onder de bevolking zoveel mogelijk te vertragen heeft de regering besloten dat alle horeca-, eet- en drinkgelegenheden vanaf zondag 15 maart 2020 18.00 uur tot en met zondag 31 mei 24.00 uur gesloten moeten zijn.

Dit betekent dat alle activiteiten welke plaats zouden vinden in de Foyer en/of Grote Zaal van Dorpshuis Ilpendam geen doorgang meer kunnen/mogen vinden.

Het oude schoolgedeelte (Waterzaal, Landzaal en Leslokaal Boven) zijn in gebruik van individuele huurders zoals Stichting 55+, Buurt en Cluphuis Werk, Nederlands Hervormde Gemeente, etc. Deze organisaties beschikken over 'eigen' sleutels en zijn rechtsorganen welke zelfstandig dienen te besluiten hoe met de maatregelen om te gaan. Wij hebben alle bij ons bekende instanties/aanspeekpunten verzocht u op de hoogte te stellen van het door deze instanties genomen besluit.

Fysiotherapie Burgers heeft haar onderneming ook in Dorpshuis Ilpendam. Sebastiaan Burgers heeft aangegeven een schrijven uit te doen gaan naar al zijn patiënten.

Mocht u vragen hebben en/of behoefte aan meer informatie schroom dan niet ons te bellen. Wij zijn 7 dagen per week tussen 09.00 en 23.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 020 436 1972

Ronald & Ingrid van Delden Dorpshuis Ilpendam

In Ilpendam is het nu: